Комплексни

Дентални услуги

Класическа, естетична, протетична стоматология

Най-новите техники

Иновативна технология

Сертифициран експерт

Естетична стоматология

Модерната естетична стоматология в съчетание с авангардните технологии може да доведе до невероятни резултати. Ако желаете да притежавате красива, бяла усмивка със здрави зъби, или пък просто искате да промените своя имидж, то тогава заповядайте в дентален кабинет „ Д – р Цонев“.

Протетична стоматология

Протетичното лечение изисква индивидуален подход и план на лечение. Протетичната стоматология се прилага при силно разрушени зъби, както и такива претърпели коренова обработка. При липсата на кътни зъби, или по – големи дефекти има възможност поставянето на подвижни протези.

Ендодонтия

Ендодонтията е раздел от денталната медицина насочена към лечение на заболяванията на зъбната пулпа /мястото в зъба, в което се намират нервите/. Необходимостта от прецизно кореново лечение е от изключителна важност за запазването на здравето на Вашите зъби.

Парoдонтология

Пародонтита е заболяване обхващащо целия опорно поддържащ апарат на зъба с прилежащия към него венец. За причина се смята хронична бактериална инфекция. Именно пародонтитът се смята за причина при загубата на зъби в зряла възраст.

Хирургия

В дентална клиника д – р Цонев можете да се възползвате от следните услуги: Ескстракция на зъби, Ретинирани и полуретинирани мъдреци, Фрактурирани корени, Спиране на локални кръвоизливи, Кюретажи, промивки, антибиотични лечения

Имплантология

Имплантологията е област от денталната медицина целяща възстановяването на липсващи зъбни структури чрез поставянето на имплант. За целта е необходима консултация със стоматолог, както и обсъждането на възможния план на лечение.

Стоматологични грижи за цялото семейство

С внимание и грижа ще се погрижим за денталното здраве на Вашето семесейство

N

Деца

N

Възрастни

N

Спешни случаи

Дентална практика включваща всики услуги

през годините д-р Цонев се е специализирал във всички сфери на денталните услуги и предлага много профилно лечение за Вашата усмивка

 

Запишете си час

0899 83 40 20

Запиши час

Работно време

Пон. - Пет. 09:00-18:00

ул. “Чавдар Мутафов” 22

град София, р-н Лозенец