За мен

Класическа, естетична, протетична стоматология

“Доверието е от Вас, красивата усмивка от нас”

Мисия

Преминал множество обучения и квалификации в денталната сфера, д – р Цонев днес прилага всички съвременни методи за лечение на Вашите зъби. Използвайки най – съвременната апаратура в съчетание със световно известни марки дентални продукти, както и добро отношение и голямо внимание към пациентите, той днес е един от най – посещаваните стоматолози в регион София и Петрич.

Целите на д – р Цонев са даването на възможност на неговите пациенти да се докоснат до най – високите световни стандарти в денталната медицина.

 

Oставената удовлетвореност от свършената работа не само в него като специалист, но и във всеки един пациент е важен мотив в неговата дейност, както и даването на комфорт и сигурност по време на престоя в денталния му кабинет.

При д – р Цонев получавате нужното внимание и правилното отношение!

Д-р Стоян Цонев

Образование

Доктор Цонев завършва своето образование във Факултета по дентална медицина в град София през 2005 година. От тогава до днес той продължава своето развитие посещавайки множество курсове по естетична дентална медицина, иновативни техники и подходи и съвременно консервативно лечение.

Неговото мото в живота е:„ Усмихни се и светът ще ти се усмихне! „

 

Практика

Първата си практика отваря веднага след завършването на образованието си в град София. Множеството специализации в съчетание с практика му дава стабилна основа върху, която да гради. Продължава семейната традиция на своето семейство притежаващо клиника в един от най – красивите български градове – град Петрич, правейки периодични консултации и там.

„ Да бъдеш не само стоматолог, но и човек – това е призвание „ – казва д – р Цонев и здраво стъпил на земята прoдължава своята хуманна и творческа дейност, а именно да дарява красиви, здрави и блестящи усмивки!

Най-новите техники

Иновативна технология

Сертифициран експерт

Стоматологични грижи за цялото семейство

С внимание и грижа ще се погрижим за денталното здраве на Вашето семесейство

N

Деца

N

Възрастни

N

Ортодонтски грижи

Дентална практика включваща всики услуги

през годините д-р Цонев се е специализирал във всички сфери на денталните услуги и предлага много профилно лечение за Вашата усмивка

 

Общо почистване

Импланти и възстановяване

Ортодонтия

Много рядко се казва, че посещението при зъболекар се очаква с нетърпение, но мога честно да кажа, че очаквам с нетърпение моите посещения. От влизане в рецепцията с прекрасен, услужлив персонал, винаги учтив и весел и услужлив за зъболекаря, който е голям професионалист, обяснявайки всичко ясно и осигурявайки ви като пациент спокойствие и комфорт, докато работите професионално със зъбите Ви. Със сигурност бих ги препоръчала. 

Милена Йорданова

Д-р Цонев е толкова внимателен и ме накара да се почувствам спокойна, когато казах, че съм притеснена! Тя обясни всичко, което прави и какви точно възможности имам за бъдещо лечение на мойте зъбите.

Имал съм страхотни изживявания само в кабинета на д-р Цонев, силно препоръчвам на всеки.

Изабела Петрова

Аз съм нов пациент в практиката и бях на преглед на 3 март, получих топло приятелско посрещане на рецепцията и не се наложи да чакам дълго, за да приемат.
Д-р Цонев беше дружелюбен през цялото време и ми даде добри съвети, а също така беше спокоен и успокояващ и ме посъветва, как правилно да се грижа за моята устна хигиена, така че посещеният при него само да бъдат профилактични.
Като цяло много положително изживяване от началото до края.

Станимир Петков

Запишете си час

0899 83 40 20

Запиши час

Работно време

Пон. - Пет. 09:00-18:00

ул. “Чавдар Мутафов” 22

град София, р-н Лозенец