Стоматолог София

Естетична стоматология

Естетичната стоматология е изкуството да създаваш не само здрави зъби, но и красиви усмивки. Усета да накараш един човек все повече да изразява своите позитивни емоции чрез своята усмивка. Естетичната стоматология е важен аспект от развитието на денталната сфера. Съчетанието на качествени материали, специални техники по време на работа, както и уменията на д – р Цонев са ключът към неговата тайна за красива и здрава усмивка.

Вариантите да притежавате ослепителна усмивка са следните:

  • Избелване – възстановяване на естествената белота на зъбите. Методът за професионално избелване е сигурен, щадящ, осигуряващ снежно бяла усмивка за дълго време.
  • Бондинг – директно възстановяване на зъбите с фасета направена от композит. Естесвеното възстановяване на зъбите, което е необходимо в резултат от нарушение на правилната форма на зъбите, кариозна маса, травматични дефекти е добър вариант за всеки един пациент.
  • Поставяне на порцеланови фасети – едни от най – съвременните естетични конструкции използвани за затваряне на диастеми / разтояния между зъбите във фронт зоната /, оцветявания, счупвания, или за промяна на имиджа като цяло.
  • Поставяне на циркониеви корони - високофункционална керамика от циркониев оксид използвана при изработка на короните и мостовете е изключително модерен материал от оптична гледна точка, но също така е един от най – устойчивите във времето. Възстановяванията са красиви, дълготрайни, стабилни и изключително добре понасящи се от Вашия организъм.