Стоматолог София

"Доверието е от Вас, красивата усмивка от нас"

Д - р Стоян Цонев

Образование

Доктор Цонев завършва своето образование във Факултета по дентална медицина в град София през 2005 година. От тогава до днес той продължава своето развитие посещавайки множество курсове по естетична дентална медицина, иновативни техники и подходи и съвременно консервативно лечение.

Неговото мото в живота е:„ Усмихни се и светът ще ти се усмихне! „

Практика

Първата си практика отваря веднага след завършването на образованието си в град София. Множеството специализации в съчетание с практика му дава стабилна основа върху, която да гради. Продължава семейната традиция на своето семейство притежаващо клиника в един от най – красивите български градове – град Петрич, правейки периодични консултации и там.

„ Да бъдеш не само стоматолог, но и човек – това е призвание „ – казва д – р Цонев и здраво стъпил на земята прoдължава своята хуманна и творческа дейност, а именно да дарява красиви, здрави и блестящи усмивки!

Мисия

Преминал множество обучения и квалификации в денталната сфера, д – р Цонев днес прилага всички съвременни методи за лечение на Вашите зъби. Използвайки най – съвременната апаратура в съчетание със световно известни марки дентални продукти, както и добро отношение и голямо внимание към пациентите, той днес е един от най – посещаваните стоматолози в регион София и Петрич.

Целите на д – р Цонев са даването на възможност на неговите пациенти да се докоснат до най - високите световни стандарти в денталната медицина.

Oставената удовлетвореност от свършената работа не само в него като специалист, но и във всеки един пациент е важен мотив в неговата дейност, както и даването на комфорт и сигурност по време на престоя в денталния му кабинет.

При д – р Цонев получавате нужното внимание и правилното отношение!